Перење на мебел

Преку употреба на индустриски екстракциони машини и соодветни наменски хемиски средства, сертифицирани и безбедни за работа, КЛИНЕКС ПРОФЕСИОНАЛ нуди хемиско чистење на Вашите гарнитури за седење, лежаи, столчиња, фотелји и сличен тапациран мебел и мебел од природна кожа, при што гарантира антибактериско дејство, а истовремено им го враќа сјајот со обновен лик.