• slidebg1
  Cleanex Professional
  Сервис за хигиена
  Перење на постелнини
 • slidebg1
  Cleanex Professional
  Сервис за хигиена
  Перење на мебел
 • 3dbg
  Cleanex Professional
  Сервис за хигиена
  Генерално чистење по градежни дејствија
 • slidebg1
  Cleanex Professional
  Сервис за хигиена
  Сезонски генерални чистења
 • slidebg1
  Cleanex Professional
  Сервис за хигиена
  Тековно хигиенско одржување

Cleanex Professional - Сервис за хигиена

Cleanex Professional е агенција која се занимава со хигиенско одржување на станбени објекти, заеднички површини на станбени и деловни простории, хигиенско одржување на деловни простории, угостителски објекти, канцеларии и санитарии. Вршиме длабинско чистење на сите видови теписи, теписони, синтелони, тапациран мебел и хемиско чистење на возила. Работиме со најнова технологија и професионални препарати за чистење од програмата на Hagleiter - Austria, TTS, Unger – Germany u Elsea – Italy со проверен квалитет и безбедност во работењето.