Сезонски генерални чистења

Сезонските комплетни чистења на домовите и на деловните простории, при кои деталите играат главна улога и сé мора да биде исчистено и дезинфицирано без пропуст, ни се добро познати на сите.

Обучениот тим од хигиеничари на КЛИНЕКС ПРОФЕСИОНАЛ, опремени со проверени хемиски средства од програмата на Hagleitner Австрија, ваквите напорни чистења ги презема во свои раце и ветува резултати за само неколку часа. Вашиот дом или деловен простор ќе биде освежен и доведен до хигиенска перфекција.